![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 52 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
بچه ها اگه به هر دلیلی بایو وقت بگیریم و نتونیم بریم اون تایم ، امکان تغییر وقت بایو وجود داره؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
دوستان واسه کسی که تحصیلی میخواددبره کانادا اینکه همراهش چه رشته ای خونده باشه تو ریجکت شدن تاثیر داره یا نه؟در مورد رشته فیزیک اتمی اطلاعی دارین؟
سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 #Montreal
دوستان میتونیم برای تایم باز کردن ارشد ایران ثبتنام کنیم از معافیت اون استفاده کنیم بعد هروقت کارا اوکی شد انصراف بدیم؟از لحاظ نظام وظیفه مشکلی پیش نمیاد؟
General Fees Assessed on Behalf of Third Parties این معنیش چیه؟ دارم هزینه های زندگی رو توی کلگری مشخص میکنم به یه لیستی برخوردم که بالای جدول این رو نوشته
2021-10-02 15:48:00 #Montreal
وقت همه گی بخیر در مورد سابقه کار که باید ارائه بشه اطلاعات دقیق و بروز کسی هست که داشته باشه ۵سال سابقه بیمه و ۵سال با نامه از شرکت میتونم بگیرم ایا الان افیسر قبول میکنه اون پنج سال که براش بیمه ندارم رو فقط با نامه از شرکت؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاعات دقیقی داشته باشه منتقل کنه
2021-08-30 09:42:00 #Montreal
لیسانس من الکترونیک و شغل در زمینه ساختمانی و فنی هست در حد حرفه ای میخواستم بدونم از چه طریقی میتونم بیام کانادا ؟ ممنون از راهنماییتون
2020-12-13 08:35:14 #Montreal مهاجرت[مهاجرت] [کانادا ] مهاجرت[کار] مهاجرت[کار ساختمانی] مهاجرت
دوستان با GPA 3.2 از صنعتی شریفیه سری ریکامعلوم پایهآیتلس 7شانسی برای فول فاند دارم ؟